Människor gör skillnad

Service handlar om människor. Vår personal tillhandahåller service som du kan lita på. Din personal är beroende av välskötta hygienutrymmen och entréer, så att de kan fokusera på sitt arbete.

Vår personal

Vår personal har utbildats för att vara lyhörd, effektiv, vänlig, professionell och fokuserad på dina behov. Det som är viktigt för dem är den servicestandard som vi erbjuder ditt företag. Många kunder värdesätter det som Initials servicepersonal gör för både personalen och företagets effektivitet.

Din personal

Det kan kännas som om underhåll av hygienutrymmen och golv ligger långt ner på prioriteringslistan - ända tills något går fel. Men personalen behöver välskötta hygienutrymmen och golv för att kunna utföra sina arbeten utan obehag. Det ger också ditt kontor en känsla av hög kvalitet, som både personal och kunder kan njuta av. Genom att anlita Initital för dessa tjänster visar du att du bryr dig om din personals och dina kunders komfort vilket innebär att du kan koncentrera dig på nyckelfrågor inom företaget.

010-470 49 70