Erkännande och utmärkelser

Servicekvalitet, effektivitet och att ge valuta för pengarna är grundläggande för oss. Vårt engagemang för att upprätthålla och höja servicestandarden ger oss regelbundet erkännanden i form av lovord från våra kunder, utmärkelser och certifikat.

rda_winner_2014

Utmärkelser

Som företag har Initial tagit emot flera utmärkelser som bevisar vår höga klass.

Bland annat har den svenska Initial verksamheten blivit tilldelad den så kallade Red Dot Design Award för utvecklingen av en produktserie som kan minska sjukfrånvaron i samhället.

Red Dot Design award har tidigare tilldelats stora varumärken såsom Apple, Mercedes och Bosch som ett erkännande för produkter av högsta kvalitet. Samma pris har nu tilldelats den svenska Initial verksamheten som följd av en rad unika hygienprodukter som effektivt minskar spridningen av bakterier på toaletter.

Vad våra kunder säger

"Er tvål är underbar, den torkar inte ut huden alls. Användningen av handkräm har minskat kraftigt sedan vi började använda er tvål."
Irini Mouratidou-Kontorini,
Lärare Axelssons Fotvårdskola

"Rolf från Initial arbetar alltid hårt. När vi får slut på något kommer han alltid snabbt. Han är en vän i nöden när man behöver honom! Vi tycker om att företaget har många nya produkter."
Anja Lindholm
Lokalansvarig
Desam Fashion Group

010-470 49 70