UltraProtect desinfektionsmedel för händer och ytor

UltraProtect™ är en ny serie kraftfulla desinfektionsmedel som dödar 99,9% av alla bakterier. Till skillnad från alkohol-baserade produkter är Ultraprotect fri från alkohol och blekmedel och är därmed skonsam mot händer och ytor. Kanske mest revolutionerande är att UltraProtect™ ger kontinuerligt skydd i upp till 6 timmar på händerna, och upp till 24 timmar på hårda ytor.

UltraProtect™ är en serie kraftfulla, långtidsverkande, alkoholfria desinfektionsmedel, vilket gör dem skonsamma mot händer och ytor. Detta är nästa generations desinfektionsmedel och ett enkelt sätt för ditt företag att omedelbart få bättre hygien.

Initial vet att bra hygien kan ge verkliga ekonomiska fördelar för ditt företag. Hygienexperten professor Charles P Gerba vid University of Arizona har visat att ""Rätt handtvätt och regelbunden användning av handedesinfektion kan minska sjukdom och frånvaro med 30-50%.

Klicka på länken för att läsa de fördelar som UltraProtect™ kan ge ditt företag.

Organisational benefits image small

UltraProtect™ desinfektion för företag och sjukvård

Det har aldrig varit viktigare för ditt företag att höja er hygienstandard. UltraProtect™ är en revolutionerande ny serie hygienprodukter och erbjuder enastående skydd mot bakterier i upp till 24 timmar.

How it works image small

UltraProtect™ desinfektion - Så här fungerar det

Ta reda på mer om tekniken bakom hygienrevolutionen.

Get Your Free Sample image small

Erhåll ditt gratisprov

Testa själv hur UltraProtect™ kan gynna din organisation med ett gratisprov.

Prata med en expert

  • 0200 770 399
Get your free sample button image