Kontakta oss

010-470-49-70

Skotrum

Blöjavfallsservice

En säker och hygienisk blöjavfallsservice är viktigt i vilket hygienutrymme och skötrum som helst. Med vår service ser ni till att blöjavfallet tas om på rätt sätt och i enlighet med lokala regler och relevant lagstiftning.

Föräldrar och barnskötare är ofta bekymrade över var de ska kunna byta blöja på bebisen när de är ute. En välskött och ren miljö med en hygienisk behållare för blöjavfall hjälper till att lindra denna oro. Föräldrar och barnskötare diskuterar ofta vilka ställen som har trevliga, välskötta och barnvänliga utrymmen som de helst går till när de är ute med sina bebisar.

Egenskaper

  • Antibakteriell Silversafe™-behållare medföljer
  • Med miljövänlig hygiensprej
  • Integrerad pedal för beröringsfri användning

Avfallshanteringsservice

Med Initial Hygiens blöjavfallsservice får ni en modern och stilren behållare med stor kapacitet för ert skötrum. Behållaren har en dold påshållare så att påsen inte syns.

Med en integrerad pedal för beröringsfri användning kan era besökare slänga använda blöjor på ett praktiskt och hygieniskt sätt samtidigt som de har båda händerna fria för att ta hand om bebisen.

Initial Hygiens behållare för blöjavfall är tillverkad i antibakteriell Silversafe™-plast som dödar bakterier vid kontakt och som hjälper till att minska risken för smittspridning. Behållaren har också en fuktad påse som minskar ljud och risken för att fingrar fastnar.

Luktkontroll

Initial Hygiens behållare för blöjavfall innehåller en unik, miljövänlig hygiensprej som garanterar att era skötrum alltid är hygieniska och luktar fräscht. Sprejen sitter på undersidan av locket och innehåller en blandning av komponenter som motverkar bakterier och dålig lukt som annars lätt bildas i samband med blöjavfall.

Hygiensprejen eliminerar dålig lukt genom att behandla ångan inuti behållaren samtidigt som den dödar mikroorganismer. Den avger en behaglig doft runt behållaren och hjälper samtidigt till att hålla insekter borta under de varmare sommarmånaderna.

Kontaktformulär

Har du någon specifik fråga eller vill du veta mer om våra tjänster kan du ringa oss på

010-470 49 70

eller fylla i kontaktformuläret nedan.

Tack. Vi kommer att vidarebefordra din förfrågan till ansvarig säljare.

* Alla fält ska fyllas i