Kontakta oss

010-470-49-70

Handhygien

Handhygien

Att tvätta händerna är ett enkelt men viktigt sätt att minska risken för att smittsamma sjukdomar som förkylningar och influensor sprids genom handkontakt. Grundlig handtvättning efter toalettbesök hjälper till att minska och undvika potentiellt skadliga bakterier på händerna.

Titta på vår video om vikten av god handhygien:

Handtvättning minskar smittspridningen bland besökarna i hygienutrymmena och kan minska bakterienivån på händerna med upp till 80 procent.

Att uppmana till regelbunden handtvättning i er verksamhet är ett viktigt sätt att minska smittspridningen på er arbetsplats och att minska sjukfrånvaron. Våra lösningar för handtvättning är enkla och effektiva sätt att förbättra handhygienen på er arbetsplats. Genom att sätta upp vår mångsidiga väggmonterade tvålhållare i era hygienutrymmen bidrar ni till handtvättning och bättre handhygien.

Ladda ner pdf:en och följ de fem enkla stegen för att få en god handhygien

Handhygien

Handdesinfektion

Det har länge varit känt att frekvent och grundlig handtvättning, i synnerhet efter toalettbesök, är avgörande för bättre hygien. På senare år har det även blivit vanligt att komplettera med handdesinfektion för att öka handhygienstandarden. Vår handdesinfektion torkar snabbt och dödar 99,9 procent av alla bakterier, bland annat svininfluensan (H1N1), MRSA, E. coli och Salmonella.

Kontaktformulär

Har du någon specifik fråga eller vill du veta mer om våra tjänster kan du ringa oss på

010-470 49 70

eller fylla i kontaktformuläret nedan.

Tack. Vi kommer att vidarebefordra din förfrågan till ansvarig säljare.

* Alla fält ska fyllas i