Våra utbildningsexperter

Så här kan Initials hygienexperter hjälpa till

Vårt arbete går ut på att hålla er friska genom att förse er med hygienprodukter och -service av hög kvalitet som minskar risken för att ni utsätts för bakterier och andra infektiösa mikroorganismer.

Vi är stolta över att leverera den allra bästa servicen för att er organisation ska fortsätta vara frisk och gå bra och – viktigast av allt – vara hygienisk.

Strukturerad undersökning Vi genomför en fullskalig hygienundersökning av era lokaler för att identifiera ställen där det finns mycket bakterier och för att få en helhetsbild av era behov.

HygienutbildningAtt uppmuntra till bättre hygien bland elever, studenter och medarbetare kan vara en tuff uppgift. Vi finns här för att hjälpa till och har material som hjälper er att nå ut med budskapet.

Vetenskaplig grundVi vet att det som ser rent ut inte nödvändigtvis är hygieniskt och kan hjälpa till att förbättra standarderna för era studenter och medarbetare.

Råd om förbrukningsvarorVi hjälper er att spara pengar genom att ge råd om rätt typ, kvantitet och plats för förbrukningsvaror baserat på vår kunskap om användningsmönster.

Flera olika nya serierExklusiva och innovativa nya produkter som tagits fram för hög standard finns nu tillgängliga. Användarvänlig design för komfort och tillförlitlighet, levererad med stil.

Utmärkt service Vår service är tillförlitlig, vänlig och diskret med det bästa inom hygien för era lokaler, inklusive regelbundna kvalitetskontroller.

Kontaktformulär

Har du någon specifik fråga eller vill du veta mer om våra tjänster kan du ringa oss på

010-470 49 70

eller fylla i kontaktformuläret nedan.

Tack. Vi kommer att vidarebefordra din förfrågan till ansvarig säljare.

* Alla fält ska fyllas i