Din verksamhet

Företag av skiftande storlek och i olika sektorer anlitar Initial för sina hygienutrymmesbehov. Ta hjälp av oss för att vara säkra på att ert företags-hygienutrymmen inte påverkar verksamheten negativt.

Hygienservice för din verksamhet

Kontor

Tailored Hygiene Solutions for the Office Sector

I över hundra år har vi hjälpt våra kunder att erbjuda trivsamma och hygieniska kontorsmiljöer för personal, kunder och besökare.

Produktion

Tailored Hygiene Solutions for the Manufacturing Sector

Initial kan erbjuda produkter och service som hjälper er att förbättra hygienrutinerna och att skydda er personal mot arbetsrelaterad sjukdom.

Mat och dryck

Tailored Hygiene Solutions for the Food and Beverage Sector

Ge er mest värdefulla tillgång – era kunder – trivsamma och hygieniska restaurangmiljöer som skapar en välkomnande atmosfär som kunderna vill komma tillbaka till. 

Utbildning

Tailored Hygiene Solutions for the Education Sector

Dålig hygien leder till sjukdomar som lätt kan smitta alla andra som arbetar eller studerar i er verksamhet. Sjukdomar kan äventyra allt det där ni arbetat så hårt för att uppnå.

Detaljhandel

Tailored Hygiene Solutions for the Retail Sector

God hygien är avgörande för att er verksamhet ska gå bra,och det gäller alla delar av era versamhetslokaler, allt från hygienutrymmen till mat-platser, hissar och knapp-satser i uttagsautomater.

Hotell

Tailored Hygiene Solutions for the Hotel Sector

Inbjudande och hygieniska hotellmiljöer får både medarbetare och gäster att känna sig nöjda, omhändertagna och speciella.

Kontaktformulär

Har du någon specifik fråga eller vill du veta mer om våra tjänster kan du ringa oss på

010-470 49 70

eller fylla i kontaktformuläret nedan.

Tack. Vi kommer att vidarebefordra din förfrågan till ansvarig säljare.

* Alla fält ska fyllas i