Våra experter i detaljhandelssektorn

Så här kan Initials hygienexperter hjälpa till 

Nöjda och återkommande kunder är nyckeln till lönsamhet. Rena och hygieniska lokaler är en viktig faktor för att kunderna ska vilja komma tillbaka.

På Initial är vi är stolta över att leverera den allra bästa servicen för att era lokaler ska se bra ut och lukta gott och – vad viktigare är – för att skapa en hygienisk och trivsam miljö för era kunder.

Vi arbetar hårt för att leverera hygienprodukter och -service av hög kvalitet som minimerar risken för att era kunder och medarbetare utsätts för bakterier och andra infektiösa mikroorganismer.

Strukturerad undersökningVi genomför en fullskalig hygienundersökning av era lokaler för att identifiera ställen där det finns mycket bakterier och för att få en helhetsbild av era behov.

HygienutbildningVi har informationsmaterial om god hygien riktade till kunder och personal. Vi finns här för att hjälpa till och har material som hjälper er att nå ut med budskapet.

Vetenskaplig grundVi vet att det som ser rent ut inte nödvändigtvis är hygieniskt och kan hjälpa till att förbättra standarderna för era kunder och medarbetare.

Råd om förbrukningsvarorVi hjälper er att spara pengar genom att ge råd om rätt typ, kvantitet och plats för förbrukningsvaror baserat på vår kunskap om användningsmönster.

Flera olika nya serierExklusiva och innovativa nya produkter som tagits fram för hög standard finns nu tillgängliga. Användarvänlig design för komfort och tillförlitlighet, levererad med stil.

Utmärkt service Vår service är tillförlitlig, vänlig och diskret med det bästa inom hygien för era lokaler, inklusive regelbundna kvalitetskontroller.

Kontaktformulär

Har du någon specifik fråga eller vill du veta mer om våra tjänster kan du ringa oss på

010-470 49 70

eller fylla i kontaktformuläret nedan.

Tack. Vi kommer att vidarebefordra din förfrågan till ansvarig säljare.

* Alla fält ska fyllas i