Tillgänglighet

Webbtillgänglighet

Vår webbplats är utformad med tillgänglighet i åtanke. I vår strävan efter att göra vår webbplats tillgänglig för så många som möjligt förbinder vi oss att stödja "Web Accessibility Initiative" (webb för alla). Detta betyder att besökare kan se vår webbplats genom att använda en mängd olika webbläsare och skärmläsare.

Snabbtangenter

De flesta webbläsare stödjer förflyttning till särskilda länkar eller formulär genom att användaren trycker på tangenter som anges på webbplatsen. I Microsoft Windows kan du trycka på ALT + en snabbtangent; i Mac OS kan du trycka på CTRL + en snabbtangent. Följande snabbtangenter går att använda på hela Rentokil Initials webbplats:

Snabbtangent

Funktion

1Navigera till hemsidan
2Hoppa över navigeringen
3Navigera till platskartan
4Aktivera sökformuläret
9Navigera till sidan "Kontakta oss"
0Navigera till information om tillgänglighet (den här sidan)

Utskrift

Denna webbplats formatmall (CSS) har optimerats för utskrift. Detta innebär att alla användare av denna webbplats kan aktivera utskriftsfunktionen i sin webbläsare och få en "utskriftsvänlig" version av den aktiva sidan.

Den "utskriftsvänliga" versionen av sidan innehåller inte platsnavigation, avsnittsnavigation, sökfunktion, varumärket eller webbplatsens sidfot.

Obs! Om din webbläsare inte stödjer Javascript eller om support för Javascript för närvarande är inaktiverat länkar sidor som visar länken "Klicka här för att skriva ut..." till denna information i stället.

Ring oss

  • 010-470 49 70
Kontakta oss