Signature – en ny produktserie med hygien och kvalitet som standard

19/09/2013

Initial, en leverantör av hygientjänster över hela Sverige lanserar idag ”Signature”, en ny serie av hygienprodukter som finns både i vitt och silver.
Signature har en ren och elegant design med produkter som ger hög hygienstandard i alla typer av miljöer. Efter besiktning på plats kan hygienexperter förstå kundens behov och erbjuda en hygienisk miljö som bidrar till minskad sjukfrånvaro, ökat välbefinnande och bättre trivsel bland personal och besökare.

”Bra hygien kan förbättra arbetsmoralen, produktiviteten och företagets resultat. Företaget får motiverade anställda, nöjdare kunder och ett gott rykte. På samma sätt kan dålig hygien på arbetsplatsen förstöra ett rykte och minska företagets resultat”, säger Björn Hellquist, Säljledare Initial Hygien.

Som en del av en större investering i denna hygieninnovation, har Signature noggrant utvecklats, designats och testats för den globala marknaden. Hela projektet har krävt mer än 4,500 arbetsdagar och de olika enheterna har genomgått rigorösa tester för att säkerställa robusta och tillförlitliga produkter. Till exempel har tvålbehållaren testats nästan en miljon gånger innan lansering.

I tillverkningen av Signature används antibakteriella joner för att ge ett hygieniskt skydd på de ytorna som man berör, men också för att underlätta rengöringen.

  • Nya Signature innefattar lösningar för följande:
    Handhygien med papper, tvål och handdesinfektion (inkl. ett Ultraprotect handdesinfektionmedel som dödar 99,9% av bakterierna såsom svininfluensan H1N1, MRSA, Salmonella, E-coli)
  • Toaletthygien med bl.a toalettsitsrengörare, Demand flush och Dual sanitizer som skapar en hygienisk miljö vid spolning. I serien finns också papperskorgar, handdukshållare, doftsdispensers etc.

Du hittar hela serien på hemsidan under Signature eller du kan ringa oss på tel 0200-770399 för att få mer information.

”Vårt mål på Initial är att få företag och organisationer att förstå vikten av god hygien vilket skapar nöjda kunder och medarbetare som i sin tur leder till en framgångsrik verksamhet”, säger Björn Hellquist, Säljledare Initial Hygien.

Om Rentokil Initial

Rentokil Initial är en världsledande serviceleverantör inom entrémattor, hygien, skadedjurskontroll, växter och frukt. Rentokil Initial bedriver verksamhet mer än 50 länder i Europa, Nordamerika, Asien samt Afrika. Företaget har cirka 68 000 anställda och är börsnoterat på London Stock Exchange.


Rentokil Initial i Sverige opererar under varumärkena Initial, Rentokil och Ambius. Mer information finns på www.initial.se, www.rentokil.se och www.ambius.se.