Initial Mattservice lanserar en ny serie unika, roliga och pedagogiska hyrmattor för skolor & förskolor

09/10/2011

Initial Mattservice lanserar en ny serie

Under årens lopp har det alltid tenderat att vara samma mönster på mattorna som används på de flesta skolor och förskolor. Vi ville prova något annorlunda och anordnade en tävling för alla våra medarbetares barn, i syfte att komma fram till några nya mönster som är mer attraktiva för barn i åldersgruppen 5-11 år.

Vi var förvånade över hur många förslag som våra anställdas barn skapade och det hela resulterade i fyra vinnare istället för en. Varje barn belönades med att få sin egen design tryckt på en matta att ha hemma. Vi har nu lagt in designen i vår nya serie med ”barnvänliga" mattor.

Vi är stolta över att nu kunna erbjuda dessa mattor för alla skolor och förskolor i hela Sverige. Vårt säljteam skickar mer än gärna ut en utskriftsvänlig PDF med de olika designerna.

De nya och uppdaterade "Förskolemattorna" är bara ett av många projekt- och marknadsföringsområden som Initial Mattservice har utvecklat under 2011, och många fler specialdesignade mattor kommer senare under året, säger Craige Allen, säljutvecklare på Initial.