Nigel Patel från Festival Place vinner stor utmärkelse

15/07/2006

Nigel Patel arbetar för Initial Integrated Services och ingår i hushållningsteamet på shoppingcentret Festival Place i Basingstoke, England. Han har utsetts till Årets medarbetare för sina insatser för att hålla stadskärnan ren. Han tog emot utmärkelsen vid "The Place to be Proud of Awards", som är en cermoni där de personer och platser som Basingstoke är stolta över firas.

Nigel har jobbat hårt för att hålla stadskärnans shoppingområden rena i två årtionden och har arbetat på Festival Place sedan det öppnades 2002. Utmärkelsen är ett erkännande av hans långa tjänstgöring, hans nollprocentiga frånvaro och den utmärkta kundservice han har erbjudit centrets butiker och restauranger under årens lopp.

När ceremonins värdinna Maggie Philbin presenterade Nigel sa hon: "Denna utmärkelse ger erkännande åt en individ som har visat engagemang för kundtjänst, teamwork och personlig utveckling. Han har en äkta positiv inställning och går alltid ett steg längre än nödvändigt för att se till att han levererar bästa möjliga service till kunderna."

Nigel var blygsam om sin prestation när han tilldelats utmärkelsen och sa att han var glad över hyllningen, men lade till att det var en fullständig överraskning.

Ring oss

  • 010-470 49 70
Kontakta oss