Initials två-klicks åtkomst

20/10/2006

Nästa steg i Rentokil Initials globala webbstrategi blev verklighet i dag i och med lanseringen av www.Initial.com. Det nya globala nätverket, som garanterar Initials kunder och potentiella kunder två-klicks åtkomst till rätt tjänst i rätt land, är ett viktigt steg mot att ge detta mångsidiga varumärke en onlinetjänst av världsklass.

Det nya onlinenätverket ser till att viktig information om Initials tjänster, som är tillgängliga i 38 länder runt om i världen, finns att tillgå i realtid med lokala språkalternativ där det behövs. Nätverket tillhandahåller information om tillgängliga tjänster, kontaktuppgifter, nyheter och länkar till ett globalt nätverk med lokala webbplatser. Under de närmaste månaderna kommer en ny webbplats att lanseras för varje land. Dessa webbplatser ska avspegla den nya moderna känslan på www.Initial.com med djärva, klara bilder och betoning på kundservice.

Den första nya webbplatsen öppnas i dag för de kunder i Storbritannien som använder Initials rengörings- och fastighetstjänster. Flera interaktiva funktioner innefattar inloggning i Clean-net, ett extranät för prestationshantering i realtid som erbjuder många av företagets kunder support, och omedelbara offerter för många av fastighetsförvaltningstjänsterna. Webbplatser för tyska textil- och hygienrumsföretag står på tur för lansering i början av november.

Utvecklingen av www.Initial.com är ytterligare en milstolpe i företagets totala globala onlineprogram - ett av världens största webbutvecklingsprojekt företag emellan. Tidigare i år lanserades det första steget för att ge support till företagets skadedjurstjänster i och med utvecklingen av det globala nätverket www.rentokil.com. De två märkena kommer tillsammans att lansera nästan 100 nya webbplatser under de kommande nio månaderna för att ge support till lokala kunder.

"Detta är en spännande utveckling för Initial och det viktigaste nästa steget i vårt ambitiösa webbutvecklingsprogram," sa Fiona Perrin, marknadsföringschef för onlinetjänster. "Initial.com visar omfattningen och effekten av vår verksamhet runt om i världen och hur våra tjänster - oberoende av om kunderna använder en eller flera - i kombination skapar produktiva kvalitetsmiljöer för såväl stora som små företag. I nästa steg förs denna varumärkesimage vidare till lokal nivå och de interaktiva funktionerna utvecklas för att skapa en gemenskap för Initials kunder runt om i världen."

Initials image - entusiastisk, specialiserad, miljövänlig och ren - fungerar som ett paraply för flera tjänster som i kombination skapar effektiva miljöer överallt. Från hygienrum till avfallshantering och rengöring till catering servar Initials fastighetsförvaltningstjänster platser där människor arbetar, träffas och slappnar av.

Ring oss

  • 010-470 49 70
Kontakta oss